El web municipal revalida el Segell Infoparticipa de transparència i ho torna a fer amb la màxima puntuació
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
10 MAIG 2022

El web de l'Ajuntament ha obtingut per 9a vegada el Segell Infoparticipa de transparència, i per 8è any consecutiu ho ha fet amb la màxima puntuació, ja que ha complert el 100% dels indicadors.

El segell Infoparticipa està impulsat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), concretament pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) i té per objectiu l'avaluació de la informació que es publica als webs de les administracions públiques. La finalitat del distintiu és promoure la millora de la seva transparència i qualitat. 

El sistema d'avaluació es basa en el compliment de 52 indicadors,  mitjançant els quals s'examinen les pàgines sobre 5 qüestions bàsiques: qui són els representants polítics; com gestionen els recursos col·lectius; com gestionen els recursos econòmics; quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius; i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

L'acte de lliurament dels guardons es va fer a la sala d'actes del Rectorat de la UAB. Va recollir el diploma el 1r Tinent d'Alcalde, David Gutíerrez. 

^