La primavera, protagonista de la fira de diumenge a la plaça dels Països Catalans
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
26 MAIG 2022

Després de la celebració de la Fira de la Maduixa, el 27 de març, i de la Fira del Vi i la Cervesa Artesana del Maresme, el passat 24 d'abril, diumenge vinent, 29 de maig, la plaça dels Països Catalans acollirà la primera edició de la Fira de la Primavera.

En aquesta ocasió, els visitants a la fira trobaran parades dedicades a la flor i a la fruita, a més de les habituals de productes artesanals que ja han estat presents en esdeveniments anteriors.

Cal recordar que, amb la celebració d'aquestes fires de caràcter mensual, l'Ajuntament busca potenciar els productes de temporada i de proximitat dels sectors de l'alimentació i de la flor.

Les fires tenen lloc el darrer diumenge de cada mes, de 9 a 14 h, a la plaça dels Països Catalans. Després de la de diumenge, dedicada a la primavera, la pròxima, prevista pel diumenge 26 de juny, estarà dedicada al món de l'hort. El juliol i l'agost no es faran aquestes fires temàtiques que tornaran a l'agenda d'activitats de la vila el pròxim mes de setembre.

^