Comenša la temporada de platges a PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 JUNY 2022

Ja ha comenšat oficialment la temporada de platges a PremiÓ de Mar, que estarÓ vigent fins al 15 de setembre.

Novament, Ús l'empresa Marsave la responsable de la vigilÓncia i la seguretat de les platges de la vila durant aquests tres mesos. El servei de salvament i socorrisme funciona cada dia, de dilluns a diumenge, de 10 a 19 h. Com a novetat, el servei disposa d'un quad per poder atendre les incidŔncies amb mÚs rapidesa. Hi ha 7 socorristes que donen servei a les platges de Llevant i del Bellamar i 3 cadires de vigilÓncia al llarg del litoral premianenc, mentre que, com Ús l'habitual, el m˛dul de primers auxilis es troba ubicat a la platja de Llevant. Al mateix punt hi ha una cabina de WC adaptada per a persones amb mobilitat redu´da.

A banda d'aquests serveis hi ha dues zones d'ombra per a persones amb mobilitat redu´da, una a la platja de Llevant i una altra, de menors dimensions, a la platja del Bellamar, tot i que no es podran instalĚlar fins que no finalitzin els treballs de reposiciˇ de sorra. Ja dins de l'aigua, com els darrers anys hi ha un canal nÓutic abalisat a la platja de Llevant, set lÝnies de vida al llarg del litoral i servei de megafonia de la platja de Llevant.

Pel que fa a les guinguetes, es mantenen les tres que hi havia l'any passat, dues a la platja de Llevant i una altra a la del Bellamar.

Totes tres disposen de serveis higiŔnics. En aquest sentit, una de les cabines sanitÓries estÓ adaptada per a persones amb mobilitat redu´da. Les guinguetes instalĚlades a la platja de Llevant tenen servei de lloguer de gandules i para-sols amb un cost mÓxim de 5 € al dia. TambÚ disposen d'una zona esportiva adjacent per practicar esports de forma gratu´ta, a disposiciˇ de tots els i les banyistes.

Pel que fa a la zona d'esbarjo per a gossos de la platja de Llevant, es troba operativa des del passat mes de maig. La ubicaciˇ Ús la mateixa que la de l'any passat, a prop de la sortida del pas soterrat de Camp de Mar. Enguany, l'extensiˇ d'aquest espai Ús mÚs gran que l'any passat i suma un total de 1.200 m▓.

La temporada alta de neteja a la platja va comenšar l'1 de juny

Pel que fa a la neteja de la platja, el servei especial de la temporada alta es va iniciar l'1 de juny passat. El servei implica la neteja diÓria de la sorra i del passeig, el buidatge de les papereres i la neteja dels torrents, dutxes i accessos. La temporada alta de neteja es mantindrÓ activa fins al 30 de setembre i en aquest perÝode hi treballaran diÓriament tres peons, de 6 a 13 h, i un peˇ-conductor, de 3.30 a 10.30 h, que netejaran les platges de Llevant i del Bellamar amb un tractor dotat amb una mÓquina garbelladora. Els diumenges, el nombre de peons s'incrementa a 4. Aix˛ a banda, hi haurÓ 7 punts de reciclatge nous al llarg del passeig marÝtim, que s'ubicaran a partir de la revetlla de Sant Joan.

^