Torna la “Nit en Blau”, la nit de compres de Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 JUNY 2022

Després de dos anys d'absència obligada a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, aquest pròxim dissabte, 2 de juliol, torna la "Nit en Blau", la shopping night o nit de compres de Premià de Mar, en la seva 9a edició.

L'activitat, que començarà a les 5 de la tarda i acabarà a les 12 de la nit, ha estat organitzada conjuntament entre l'Ajuntament, les associacions de comerciants i el Mercat Municipal de Sant Joan. Com en edicions anteriors de la Nit en Blau, els establiments comercials participants oferiran descomptes i promocions especials a la clientela.

La nit de compres tindrà lloc a la Gran Via de Lluís Companys, en el tram comprès entre la Riera de Premià i la carretera de Vilassar de Dalt); al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, entre el carrer de la Plaça i el carrer de Dr. Fleming; i al carrer de la Marina, entre la Gran Via i el carrer d'Enric Granados. En aquests trams, la circulació de vehicles estarà tallada mentre duri l'activitat.

Gastronomia, música en directe i activitats paral·leles

Els visitants de la "Nit en Blau" trobaran una oferta gastronòmica específica. Així, els paradistes del Mercat de Sant Joan recuperen la tradició d'oferir un sopar amb tres plats elaborats amb productes del mercat i a un preu simbòlic. A banda, diversos restaurants de Gran Via de Lluís Companys i del port participaran també amb activitats especials. Els establiments comercials del port també tindran protagonisme a la nit de compres. Altres hi seran presents a un seguit de carpes distribuïdes per l'Ajuntament que es trobaran a la Gran Via de Lluís Companys als trams que hi ha al davant de la plaça dels Països Catalans i del mercat de Sant Joan.

A més d'aquesta oferta, a la plaça dels Països Catalans, a partir de les 8 h, hi haurà una exhibició dirigida de zumba oberta a tot el públic, mentre que dues bandes de música amenitzaran els carrers amb les seves intervencions en directe.

A banda d'aquestes activitats, l'entitat Comerç Premià realitzarà el sorteig de 250 € en vals de compra. Els establiments adherits a l'entitat ja estan repartint entre els seus clients les butlletes per participar en aquest sorteig que es durà a terme en viu a l'estand de comerç Premià a les 00 h de la mateixa Nit en Blau. A més, els i les participants en la Cursa d'estiu tindran una butlleta del sorteig a la bossa del corredor.

Projeccions de motius florals

El fet que Premià de Mar passés a formar part de les Viles Florides el passat febrer motivarà que els carrers de la vila es guarneixin amb una il·luminació especial amb motius florals. De la mateixa manera, els establiments també es guarniran amb flors simbolitzant l'arribada de l'estiu.

Nit en Blau 2022

Talls de carrer Nit en blau

^