Notes de Premsa
Actes de la Diada Nacional de Catalunya
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
07 SETEMBRE 2022

Diumenge vinent, dia 11 de setembre, se celebra la Diada Nacional de Catalunya. Per aquest motiu, a Premià de Mar s'han organitzat un seguit d'actes.

Les activitats relacionades amb la Diada començaran dissabte 10 de setembre amb una ballada de sardanes amb la cobla Premià. La ballada tindrà lloc a les 22.15 h a la plaça de l'Ajuntament.

Ja diumenge, se celebrarà a la plaça de Can Manent l'acte institucional de la Diada a Premià de Mar. El programa començarà a les 9 h amb una cantada de cançons populars catalanes a càrrec de la Coral l'Amistat. Tot seguit, l'alcalde Rafa Navarro llegirà el parlament oficial i es farà l'ofrena floral al monument a Rafael Casanova en nom de l'Ajuntament, i es cantarà l'himne de Catalunya, Els segadors, a càrrec de la Coral l'Amistat i dels assistents a l'acte. A continuació, els partits polítics amb representació al ple que ho desitgin faran els seus parlaments i les corresponents ofrenes florals. L'acte finalitzarà amb les intervencions i ofrenes a càrrec de les entitats de vila.

Finalment, el meteix diumenge, a les 12 h, el Museu de l'Estampació acollirà un taller d'estampació de la Senyera. 

Diada Nacional de Catalunya 2022

^