Visita a Màlaga per conèixer institucions públiques de promoció econòmica
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
06 OCTUBRE 2022

Una delegació municipal encapçalada pel primer tinent d'alcalde, David Gutiérrez, ha celebrat aquesta setmana diverses trobades de treball amb l'Ajuntament de Màlaga. L'objectiu de la visita era conèixer models de desenvolupament econòmic, tecnològic i d'emprenedoria que es puguin aplicar a Premià de Mar per generar treball, oportunitats de negoci i enfortir l'economia local, àmbits en els quals l'Ajuntament andalús és pioner a escala estatal.

Durant dos dies, la representació premianenca ha celebrat jornades de treball a institucions com el Polo Nacional de Contenidos Digitales, el Parc Tecnològic d'Andalusia o l'empresa municipal ProMálaga, dedicada a la promoció empresarial de la ciutat. També es van reunir amb Susana Carillo, primera tinent d'alcalde de Màlaga d'Innovació i Digitalització Urbana i responsable de Smart City, amb qui van tractar sobre com aplicar la innovació tecnològica a la ciutat. La reunió es va centrar en la forma d'atraure empreses i inversions en aquest aspecte.

La informació recollida en aquesta visita servirà per dissenyar polítiques de desenvolupament econòmic, empresarial i d'emprenedoria per Premià de Mar, com ara el futur Centre d'empreses.

^