Obert el termini per sol·licitar les subvencions per a infants d'i2
La gestió es pot fer en línia o bé de forma presencial
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 OCTUBRE 2022

A partir d'avui divendres, 14 d'octubre, i fins al 4 de novembre, es poden presentar les sol·licituds per a optar als ajuts municipals per a les famílies que tenen infants nascuts el 2020 escolaritzats a i2 a les llars d'infants privades de Premià de Mar.

Mitjançant aquest ajut, l'Ajuntament vol evitar que cap família premianenca pateixi un greuge econòmic després que la Generalitat de Catalunya anunciés que aportaria 1600 € per plaça d'i2 a les escoles bressol públiques i 800 € per plaça en el cas d'escoles bressol privades. Atenent que a Premià de Mar no tots els infants d'i2 han pogut accedir a l'escola bressol municipal, i amb l'objectiu d'equilibrar aquesta situació, l'Ajuntament finança amb 800 € a cada infant matriculat a les escoles bressol privades autoritzades i reconegudes pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat. D'aquesta manera, independentment de si els alumnes cursen i2 a l'escola bressol pública o a la privada, a Premià de Mar l'ajut de diners públics a les famílies serà el mateix.

Aquest import correspon a les deu mensualitats (de setembre 2022 a juny 2023) i a l'horari lectiu de 5 hores d'escolarització, en la línia establerta a l'acord marc de la Generalitat.

A partir d'avui, doncs, es pot presentar la sol·licitud de les subvencions per via telemàtica seguint l'enllaç al web municipal. Un cop obert l'enllaç cal seleccionar l'apartat "Ajuts, beques i subvencions" i escollir l'opció "Sol·licitud subvenció extraordinària per escolarització a llars d'infants privades".

També es pot fer presencialment a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'edifici de Ca l'Escoda. Es pot demanar cita prèvia per fer-ho seguint l'enllaç.

Per més informació, podeu consultar les bases específiques de les subvencions seguint l'enllaç.

^