Notes de Premsa
Sessió participativa per definir l'Agenda Urbana Local
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 OCTUBRE 2022

Dimecres vinent, dia 2 de novembre, tindrà lloc a l'auditori de l'edifici municipal de Ca l'Escoda una sessió oberta a la ciutadania per definir de manera conjunta el pla d'acció per elaborar l'Agenda Urbana Local.

L'Agenda Urbana de Permià de Mar ha d'esdevenir l'instrument estratègic de ciutat orientat a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), alineat amb el marc estratègic de les agendes supramunicipals, que ha de permetre:

  • Dissenyar un full de ruta estratègic i operatiu, amb visió transversal i coherent al model de ciutat, per al municipi amb un horitzó 2030.
  • Alinear el marc estratègic local al marc global, estatal i regional: 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ONU), 10 Objectius Estratègics de l'Agenda Urbana Espanyola i les prioritats de l'Agenda Urbana de Catalunya.
  • Articular projectes tractors i transversals, amb capacitat de transformació estratègica per a la ciutat, abordant de manera integral les problemàtiques urbanes locals.
  • Obtenir un millor posicionament per a la captació de fons i les prioritats del període de programació 2021-2027 (com ara Next Generation o d'altres).

En el procés d'elaboració del document d'Agenda Urbana i el seu Pla d'Acció es vol comptar amb la ciutadania per definir conjuntament el full de ruta per fer de Premià de Mar una ciutat més sostenible, humana i resilient en l'horitzó 2030.

Durant la sessió programada per dimecres dia 2 s'abordaran els reptes de ciutat prèviament identificats i, col·lectivament, se'n pensaran actuacions que han d'ajudar a superar-los.

La sessió oberta tindrà lloc el dimecres, 2 de novembre, a les 19.30 h, a l'auditori de l'edifici de Ca l'Escoda, al carrer del Nord, 60.

^