Signats els convenis pels ajuts contra la segregació escolar pel curs 2022-2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
28 NOVEMBRE 2022

La setmana passada es va fer l'acte de signatura dels convenis entre l'Ajuntament i els centres escolars per ajuts adreçats a lluitar contra la segregació escolar pel curs 2022-2023.

Els ajuts, amb un import total de 387.006 €, són per a material informàtic, llicències, material escolar, llibres i projectes adreçats a lluitar contra la desigualtat.

Els convenis es van signar amb les escoles Sant Cristòfol, La Lió, El Dofí, Montserrat, Mar Nova, La Salle, Assís, El Pilar, l’institut Premià de Mar, i l'escola Marià Manent i l'Institut Escola Santa Anna i l'institut Valerià Pujol de Premià de Dalt. En el cas dels tres centres de Premià de Dalt, la subvenció és per a nens i nenes empadronats a Premià de Mar.

L'objectiu d'aquests convenis, que es duen a terme des de l'any 2017, és promoure una formació de qualitat per a l'alumnat dels centres escolars mitjançant el finançament d'aquest programa. Les necessitats de la digitalització, la innovació i el material didàctic vindran determinades pel model educatiu de cada centre.

Els centres hauran de justificar a l'Ajuntament que el 100% del total atorgat s'ha dedicat a l'objecte del conveni.

Van assistir a l'acte de signatura l'alcalde Rafa Navarro, la regidora d'Ensenyament Elisenda Busquets i representants dels diversos centres.  

^