Compte enrere per a l'inici de la Festa Major d'Hivern i el Carnaval
Les activitats tindran lloc de l'11 al 22 de febrer
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 GENER 2023

El dissabte 11 de febrer començarà la Festa Major d'Hivern 2023. De fet, aquest serà el dia de les activitats centrals de la Festa, amb la cercavila del Despertar dels Penjaculpes, a partir de les 19 h, des de la porta de l'antiga fàbrica de Can Sanpere, al carrer de Sant Cristòfol, i el Posem a Caldo, la lectura dels Versots que es farà pels volts de les 20 h, quan finalitzi la cercavila, a l'Espai l'Amistat.

També el dissabte dia 11, a partir de les 22 h, la plaça Nova acollirà el Festhivern, que enguany comptarà amb les actuacions de Jo Jet i Maria Ribot i les Dj La Cara B. Prèviament, hi haurà ambientació musical i presència de foodtrucks.

El diumenge dia 12, a les 11.30 h, hi haurà ballada de sardanes amb la Cobla Premià a la plaça de l'Ajuntament, i a la mateixa hora començarà el Despertar dels Penjaculpes Infantil, en aquest cas des de la porta de l'antiga fàbrica de Can Gravada, al carrer de Gibraltar. La comitiva anirà acompanyada del grup La Coixinera i dels balladors de la Disfressada, que ballaran a diversos punts del recorregut. La cercavila arribarà fins a l'Espai l'Amistat, on ens recitaran els Versots infantils.
Activitats del Carnaval

El dijous 16 de febrer serà el dijous llarder, dia d'inici del Carnaval. A les 17.30 h es farà la rebuda a sa Majestat Primilià XXI a la plaça dels Països Catalans. Tot seguit hi haurà un espectacle infantil amb Toc de Retruc i berenar amb botifarra d'ou.

El dissabte 18 de febrer, 11 a 14 h, es farà una jornada de portes obertes per donar a conèixer els treballs de reforma que s'han fet fins ara a la masia de Can Manent. Ja a la nit, a partir de les 23 h, a l'Espai l'Amistat hi haurà el Ball de Carnaval a càrrec de Karaokes Band i la Casqui Dj.

El diumenge 19 de febrer serà el dia de les rues de carnaval. La infantil sortirà a les 11.30 h, des de la plaça Nova, mentre que l'adulta, en la seva XXXV edició, arrencarà a les 17 h, des de la plaça de Joan Coromines. La rua finalitzarà a la plaça dels Països Catalans. Es poden consultar les bases del Concurs de Comparses i fer les inscripcions seguint l'enllaç.

El dilluns 20 de febrer, festa local a Premià de Mar, a les 12 h hi haurà l'espectacle de circ El Professor Karoli amb l'home roda, a la plaça de la Sardana. Finalment, el dimecres 22 de febrer, dimecres de cendra, a les 17.30 h i a la plaça dels Països Catalans, tindrà lloc la lectura del testament del rei Carnestoltes, la crema de la foguera i l'enterrament de la sardina.

Acabat el Carnaval, la figura de la Vella Quaresma estarà penjada a la balconada de l'antiga Casa Consistorial on cada setmana se li retirarà una de les seves 7 cames.

Col·laboren en la festa les entitats De Bòlit!, Escola de ball Loli; Amics de la Sardana, Kampikipugui i l'AVECA.

Festa Major d'Hivern 2023

^