Processos de selecciˇ mitjanšant torn lliure
 
Perfil web
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Concurs oposiciˇ lliure per proveir definitivament 2 places de professor de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament
Calendari de realitzaciˇ del procÚs
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Seu electr˛nica
Tauler d'Anuncis Oficials
21 FEBRER 2023
 • Sistema de selecció: Concurs amb proves 

  Termini de presentació de sol·licituds: vint dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC.

  Procediment presentació sol·licituds:

  Els aspirants que desitgin prendre part a la convocatòria hauran de fer-ho a l'aplicació CONVOCA, mitjançant l'enllaç: https://premiademar.convoca.online o l'enllaç disponible a la pàgina web corporativa, a l'apartat corresponent al procés selectiu.

  Documentació que cal aportar amb la sol·licitud:

  • Sol·licitud de participació en el procés selectiu (veure punt anterior sobre com fer aquesta presentació)
  • Declaració responsable de participació al procés selectiu (el model específic el trobeu a l'enllaç anterior i publicat a la documentació d'aquest procés)
  • Fotocòpia del DNI, NIE, passaport o altre document identificatiu oficial.
  • Fotocòpia del certificat de coneixements de la llengua catalana del nivell exigit a la convocatòria
  • Fotocòpia de la titulació acadèmica exigida a la convocatòria
  • Declaració responsable de l'historial professional Declaració responsable de mèrits (caldrà presentar-lo juntament amb la sol·licitud i la declaració responsable de participació)


  Drets d'examen:

  Vindran determinats a les bases específiques corresponents de conformitat amb les Ordenances Fiscals vigents OF. 4.1 Taxa per expedició de documents administratius

  En el termini de 48 hores des de la presentació de la sol·licitud de participació es notificarà un document de liquidació de la taxa amb el que s'haurà de fer efectiu el pagament de la manera i termini que s'indica en el mateix i caldrà enviar el justificant de pagament a la bústia pgt-selecció@premiademar.cat

  Les persones exemptes de pagament o amb reducció de la taxa per trobar-se en algun dels supòsits detallats a l'Ordenança Fiscal vigent hauran d'adjuntar amb la seva sol·licitud la còpia del document acreditatiu de la situació declarada que correspongui (acreditació d'estar a l'atur, de família nombrosa o monoparental, etc.). 

  No es procedirà en cap cas a la devolució de la taxa pels supòsits d'exclusió de la convocatòria, els qual siguin imputables a la persona interessada. 

 •  Anuncis:

  Publicació bases convocatòria

  Publicació bases específiques

  CATCert certifica que en data 21-02-2023 14:38:39 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 14
  Mida: 417.96 kB

 • Declaració responsable professor/a de música torn lliure

  Declaració responsable professor/a de música torn lliure

  CATCert certifica que en data 21-02-2023 14:41:48 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 2
  Mida: 100.39 kB

 • Anunci convocatòria procés selectiu

  Anunci convocatòria procés selectiu

  CATCert certifica que en data 23-02-2023 10:56:13 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 2
  Mida: 677.03 kB

 • Inscriure'm

  Resolució provisional de persones admeses i excloses

  Resolució provisional de persones admeses i excloses

  CATCert certifica que en data 18-04-2023 14:38:50 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  Mida: 192.77 kB

  Anunci calendari procés

  Anunci calendari procés

  CATCert certifica que en data 18-04-2024 12:58:56 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  Mida: 147.79 kB

^