Notes de Premsa
L'App Premià Actua s'actualitza i ofereix nous serveis
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 ABRIL 2023

L'aplicació Premià Actua, pensada perquè la ciutadania pugui alertar l'Ajuntament d'incidències que es detectin a la via pública, ha viscut un procés d'actualització, amb noves funcions i de renovació d'imatge, que l'ha fan més intuïtiva i fàcil d'utilitzar.

Comunicació de desperfectes i altres incidències
Com a novetat més destacada, Premià Actua ha afegit la possibilitat d'avisar de desperfectes a la via pública, una tipologia d'incidència que se suma a les altres que ja existien: neteja viària o de platges, enlllumenat públic i senyalització. D'aquesta manera, qualsevol persona, a través d'un telèfon mòbil o, si ho prefereix, des de la pàgina web premiactua.cat, pot comunicar de manera ràpida i àgil qualsevol d'aquestes incidències, amb la corresponent geolocalització, fotografia i comentaris. L'avís arriba directament a les persones encarregades del servei, fet que permet una major agilitat en la resposta.

Altres novetats
Alhora, i com a novetat, l'App ofereix informacions d'actualitat com ara notícies municipals, alertes i l'enllaç directe a l'agenda PdM amb les activitats que es fan a la vila. El web de l'aplicació també s'ha renovat.

QR per descarregar l'aplicació:

QR App Premià Actua

^