La Festa Major 2023 ja té cartell
L'autor és el dissenyador gràfic premianenc Eloi Botey
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
10 MAIG 2023

Eloi Botey i Cisa ha estat el guanyador del concurs del cartell de la Festa Major de Premià de Mar 2023.

Eloi Botey és dissenyador gràfic de professió. Llicenciat en Belles Arts, fa més de 20 anys que treballa com a freelance per diverses empreses i administracions. Es dona la circumstància que ja havia estat guanyador d'anteriors edicions del concurs de cartells de la Festa Major de Premià de Mar. A banda del seu vessant professional, a Premià de Mar Botey havia estat organitzador de la festa, especialment en l’àmbit de la cultura popular. També va ser president de la coordinadora de colles de cultura popular De Bòlit i impulsor de la Festa Major d'Hivern.

Pel que fa al cartell guanyador, simbolitza els pirates i els premianencs que són els eixos de la festa, els primers a través del mar i de la terra els segons, amb les imatges d'unes petjades que ens remeten a l'acte de l'Expulsió.

Fins al 24 de maig es poden lliurar els originals per al concurs infantil

El premi del concurs de Cartells de la Festa Major estava dotat amb 600 €. En la categoria infantil, de 8 a 12 anys, el premi serà un lot de productes de la Festa Major incloent-hi una samarreta del 2023. El termini per lliurar els originals finalitza el dimecres 24 de maig.

La Festa Major 2023 tindrà lloc els dies 5, 6, 7, 8, 9 i 10 de juliol. El desembarcament adult es farà el dijous, 6 de juliol, i el desembarcament petit el divendres 7.

Cartell de la Festa Major 2023 de Premià de Mar

^