Notes de Premsa
Estimem Premià i ERC-AM tanquen acord de govern
Rafa Navarro serà reelegit alcalde de Premià de Mar i Pep Ripollès assumirà la primera Tinença d'Alcaldia
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 JUNY 2023

Estimem Premià - Junts – Compromís Municipal (EP-CM) i Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC-AM) han tancat un acord de govern per al mandat 2023-2027. L'acord entre les dues formacions se centra en la voluntat de garantir un govern cohesionat i estable per abordar de manera eficient i proactiva els reptes que el municipi té plantejats per als pròxims 4 anys. En aquest sentit, l'acord planteja un govern plenament democràtic, transparent i participatiu; polítiques inclusives per garantir els drets socials de tots els veïns i veïnes; prioritzar la transició ecològica enfront del canvi climàtic; l'impuls de polítiques centrades en la cohesió de barris i en la potenciació del comerç i empreses locals; garantir la igualtat i la lluita contra l'homofòbia i el racisme; i, finalment, treballar de manera cohesionada amb els municipis de la comarca.

PAM 2023-2027
A partir de la fusió dels programes electorals d'Estimem Premià i d'ERC-AM, ambdues formacions han establert les principals línies del Pla d'Actuació Municipal 2023-2027 i han acordat com s'afrontaran de manera conjunta i cohesionada els temes estratègics de ciutat.

Finalment, les dues formacions han definit també l'organigrama que els permetrà afrontar l'acord signat. En aquest sentit, Rafa Navarro serà reelegit alcalde de Premià de Mar i Pep Ripollès assumirà la primera Tinença d'Alcaldia.

Cal recordar que Estimem Premià va ser la força guanyadora de les recents eleccions municipals, en les quals va obtenir 7 regidors; PSC-CP en va obtenir 4; ERC-AM 3; CP-AMUNT 3; PECP-E 2; PP 1 i C's 1.

^