Desencallada la construcció de la nova escola Mar Nova
El disseny del nou edifici ha estat elaborat per un equip d'arquitectes especialitzat en centres escolars i recull les aportacions de la comunitat educativa 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
18 JULIOL 2023


Una delegació de l'Ajuntament encapçalada per l'alcalde accidental, Pep Ripollès i la regidora d'Educació, Elisenda Busquets, juntament amb la directora de l'escola Mar Nova, Magda Roman, es va reunir amb la Generalitat per desencallar l'addenda sol·licitada per l'Ajuntament sobre el finançament de la construcció del nou edifici de l'Escola Mar Nova.

La trobada va servir per consensuar un calendari que preveu que les obres s'iniciaran el juny del 2024 i tindran una durada aproximada d'un any. El calendari també concreta les accions que es duran a terme mentre no comencin les obres, com ara la licitació de l'obra i del projecte, la redacció d'aquest últim i tota la tramitació.

Per part de la Generalitat van assistir a la trobada el director general de Centres Públics, Jean-Marc Segarra; el director dels Serveis Territorials d'Educació al Maresme-Vallès Oriental, Simó López Xirau; i la subdirectora general de Construccions, Manteniment i Equipaments de Centres Públics, Imma Buxadera.

^