Notes de Premsa
Actes de la Diada Nacional de Catalunya a Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
01 SETEMBRE 2023

El dilluns 11 de setembre es commemora la Diada Nacional de Catalunya. Per aquest motiu, a Premià de Mar s'ha preparat un programa d'actes que, com és tradició, tindrà com a escenari principal la plaça de Can Manent.

A les 9 h, obrirà el programa la Coral l'Amistat amb una cantada de cançons populars catalanes. Tot seguit, tindrà lloc l'acte institucional amb el parlament de l'alcalde Rafa Navarro, l'ofrena floral de l'Ajuntament al monument a Rafael Casanova i la cantada dels Segadors a càrrec de la Coral l'Amistat i del públic assistent.

A continuació, serà el torn per als parlaments i les ofrenes florals per part dels partits polítics amb representació municipal que ho desitgin i de les entitats de la vila, al final dels quals es donarà per acabat l'acte.

Activitats del diumenge, 10 de setembre

Prèviament als actes centrals de la Diada, el diumenge 10 de setembre, a les 12 h, el Museu de l'Estampació durà a terme un taller d'estampació de Senyeres. Cal portar una samarreta o una peça de roba de cotó per a estampar. El preu de l'activitat és de 2 € i cal fer reserva prèvia al web del Museu o trucant al 93 752 91 97.

Ja al vespre, a les 21.30 h, hi haurà una ballada de sardanes a la plaça de l'Ajuntament a càrrec de la Cobla Premià.

Diada Nacional de Catalunya 2023

^