Del 16 al 22 d'octubre es podran demanar els ajuts de menjador escolar
Les famílies que es van presentar a la primera convocatòria i se'ls va denegar, si volen fer una reclamació al Consell Comarcal del Maresme tenen temps fins divendres 6 d'octubre inclòs
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
04 OCTUBRE 2023

Dilluns 16 d'octubre s'obre el termini per presentar les sol·licituds per a la 2a convocatòria per als ajuts individuals de menjador escolar pel curs 2023-2024 per educació infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria (amb servei de menjador, no cantina).

Les sol·licituds es podran presentar fins al dia 22 d'octubre i són per a famílies que encara no han demanat l'ajut per a aquest curs. Aquelles que ja els van demanar i els tenen concedits, no cal que facin res més. En canvi, les famílies que els van demanar i se'ls va denegar, si ho consideren oportú, poden fer la corresponent reclamació al Consell Comarcal del Maresme abans de divendres vinent, 6 d'octubre.

La cita prèvia per presentar els ajuts ja es pot demanar al web municipal escollint el tràmit “Ensenyament” + “Sol·licitud beques menjador”. També es pot demanar de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé trucant als telèfons 93 741 74 00 o 993 741 74 01 ext. 4019/4021.  

Poden demanar els ajuts les famílies empadronades a Premià de Mar amb infants que cursen des d'I3 fins 4t d'ESO.

Com presentar la sol·licitud:

Quina documentació s'ha d'aportar:

  • Model CCM1* de sol·licitud
  • Volant de convivència. En cas de no presentar el volant de convivència, el sol·licitant declara de forma responsable amb la signatura del model CCM1 que disposa de la documentació que acredita al domicili informat i que ha obtingut el consentiment de totes les persones que consten empadronades.
  • DNI o NIE en vigor
  • Resolució judicial en cas de separació o divorci

Qüestions importants:

  • La sol·licitud l'ha de presentar el pare o mare o tutor/a legal de l'infant beneficiari.
  • La persona sol·licitant haurà de ser major d'edat i facilitarà les dades necessàries d'acord amb el model CCM1 de sol·licitud.
  • S'ha de realitzar una única sol·licitud per tots els germans del nucli familiar.
  • En cas de pares divorciats, on ambdós progenitors volen sol·licitar la beca, s'ha de fer una única sol·licitud conjunta.
  • Es recomana que els sol·licitants facin la declaració de la renda.
  • A les sol·licituds per via telemàtica s'adjuntaran els documents escanejats o fotografiats, preferentment en un únic arxiu.

Per consultes sobre la tramitació telemàtica, disposeu del servei d'assistència: Servei OAC360. Correu electrònic: oac360@premiademar.cat. Telèfon: 93 595 50 92, disponible de dilluns a divendres de 8 h a 20 h.

Per resoldre dubtes sobre els continguts us podeu adreçar al Servei d'Ensenyament, a través de l'adreça electrònica ensenyament@premiademar.cat, o bé trucant al telèfon 93 741 74 01 ext. 2018, 4019 o 4104.

*Model CCM1 AIMS 2023/2024 (pel sol·licitant)

*Model CCM1 AIMS 2023/2024 (pel sol·licitant)

Fitxer: MODEL_CCM1_sollicitud_23.24.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 171.08 kB

^