La Festa Major d'Hivern arriba amb novetats
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
22 GENER 2024

La Tronada de Festa Major i un concert vermut a les 12 h a la plaça de l'Ajuntament donaran, el dissabte 3 de febrer, el tret de sortida a la Festa Major d'Hivern 2024. Aquesta activitat serà una de les novetats que presenta la Festa d'enguany que, juntament amb els actes del Carnaval, s'estendrà fins al dimecres 14 de febrer.

Una altra de les novetats que presenta la Festa és la Baixada d'Andròmines, que en la seva 26a edició, passa de la Festa Major d'estiu a la d'hivern. L'activitat es farà el dissabte 3 de febrer a les 17 h, i el seu recorregut serà des del Camp de Municipal de Futbol, baixant pel carrer de la Plaça i acabant a la plaça Nova. En breu, es publicaran les bases i el formulari d'inscripció per participar en aquesta edició de la Baixada.

El diumenge 4 de febrer, un cop els Penjaculpes hagin acabat el Posem a Caldo infantil a l'Espai l'Amistat, començarà a una altre acte que s'estrena en aquesta Festa Major d'Hivern: una calçotada popular que es farà a la plaça de Mercè Rodoreda. El cost dels menús és de 13 €. Cal escollir menú i reservar a l'enllaç abans del 28 de gener. Després de dinar hi haurà bingo musical i música amb les Pd Petardes. Aquesta activitat l'organitza l'entitat De Bòlit!

D'altra banda, sense ser una novetat, cal destacar un canvi d'ubicació, en concret el del Festhivern del dissabte 3 de febrer, que passa de fer-se a la plaça Nova, com era habitual, a situar-se a la plaça de l'Ajuntament.

Podeu consultar el programa d'activitats de la Festa Major d'Hivern i del Carnaval 2024 a festamajorhivern.pdm.cat.

Festa Major d'Hivern 2024

^