Àrees
Tipus d'actes
Data



Hi havia una vegada l'Art
Taller conjunt: infantils i adults
Hi havia una vegada l'Art
Hi havia una vegada l'ART és una conversa artística trenada amb un bon grapat de llibres, personatges i històries amb l'objectiu d'ajudar als infants a tenir més curiositat per l'art, i proporcionar a les famílies més recursos per acompanyar els nens i les nenes en les seves creacions. 

T'agradaria ajudar als teus infants a tenir més curiositat per l'art? Vols tenir més recursos per acompanyar-los quan creen a casa? Tens ganes de visitar museus amb les criatures i vols fer-ho amb més ganxo? T'animes a repensar artísticament els espais de casa amb propostes divertides a la cuina o mentre prepares la rentadora? Aleshores no et pots perdre Hi havia una vegada l'ART. Una conversa amb un munt de propostes per a fer a casa amb nens i nenes de totes les edats prenent com a punt de partida un bon grapat d'àlbums il.lustrats, personatges i històries que ens permetran experimentar amb tècniques, suports i diferents materials. 

Taller impartit per 3ArtEduca

Lloc Escola Mar Nova, Rafael Casanova s/n
Durada 2,5h aprox.
Organitza Afa Mar Nova
Col·labora Ajuntament de Premià de Mar
Preu Gratuit
Tipus d'acte Activitats familiars
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a LinkedinAfegir l'acte al vostre calendari
Imprimir
^