Clara Valés i Tino Poquet, autors dels cartells de la Festa major 2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 ABRIL 2024

Clara Valés Rodon i Tino Poquet Méndez són els autors dels originals guanyadors del Concurs de Cartells de la Festa Major 2024.

Clara Valés és dissenyadora gràfica i il·lustradora, i resideix a Premià de Mar. Ha explicat que, amb el seu cartell ha volgut capturar la rivalitat entre pirates i premianencs inspirant-se en la decoració festiva dels carrers.

Per la seva part, l'autor del cartell infantil és Tino Poquet, de 9 anys d'edat i també resident a la ciutat. A tall d'anècdota, el Tino va fer el cartell per distreure's mentre s'estava a casa recuperant-se d'una malaltia.

Tots dos cartells van ser presentats dissabte a la tarda en un acte a la plaça nova que s'emmarcava en el programa de la Festa dels 100 dies. Van ser presents l'alcalde Rafa Navarro, el primer tinent d'alcalde Pep Ripollès i la regidora de Cultura Bàrbara Anglí entre altres membres del consistori.

Cal recordar que, en la categoria adulta, s'atorgava un únic premi de 600 € per al cartell guanyador. Per la seva part, el premi en la categoria infantil consistia en un lot de productes de la Festa Major incloent-hi una samarreta del 2024.

La Festa Major 2024 tindrà lloc els dies 9, 10, 11, 12, 13 i 14 de juliol. El Desembarcament pirata serà el dimecres 10 i l'infantil el dijous 11 de juliol.

Cartell Festa Major 2024

Cartell Festa Major Infantil 2024

Clara Valés

Tino Poquet

^