Notes de Premsa
Ja es pot consultar el Pla d'Actuació Municipal 2024-2027
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
16 ABRIL 2024

L'Ajuntament ja disposa del Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2024-2027. Es tracta del full de ruta que ha de seguir el consistori de Premià de Mar durant el present mandat, a partir dels compromisos que es van establir en l'acord de govern signat el juny de 2023 pels grups municipals d'Estimem Premià-Junts i d'Esquerra Republicana de Catalunya.

El PAM 2024-2027 s'estructura en 5 eixos principals: Govern eficient, Les persones al centre, Ciutat educadora, Treball i economia de qualitat, i Premià sostenible. Aquests cinc eixos es divideixen en 25 programes sectorials i recullen 268 accions i projectes de tots els àmbits que són competència municipal. Tractant-se d'un document viu, aquesta xifra no està tancada i poden seguir fent-se aportacions de forma continuada, tant per part de l'equip de govern com per part de la ciutadania.

D'altra banda, el PAM assumeix de forma explícita els compromisos de l'Agenda 2030 de Premià de Mar amb la qual queda vinculat, atès que l'acció de govern municipal està íntimament relacionada amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) del planeta. També està integrat amb el Segell ForGender d'igualtat de gènere.

Els eixos, els programes sectorials i les accions concretes que recull el PAM 2024-2027 poden consultar-se al web premiademar.cat/pam on també se'n pot veure el grau d'assoliment en temps real.


El Pla d'Actuació Municipal 2024-2027 va ser presentat el 15 d'abril davant dels grups municipals.

^