Valoraciˇ positiva entre les entitats participants en l'Animalada 2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
24 ABRIL 2024

La majoria de les entitats que van participar en l'Animalada 2024, i que van respondre a l'enquesta de satisfacciˇ, han donat la mÓxima puntuaciˇ a l'organitzaciˇ de l'acte.

Segons aquests resultats, un 60% de les entitats han donat el mÓxim de punts, 5 sobre 5, a la seva satisfacciˇ sobre l'experiŔncia, mentre que el 40% restant l'han puntuat amb un 4. Pel que fa a la ubicaciˇ, la plaša dels Pa´sos Catalans, un 80% l'han valorada amb un 5, un 10% amb un 4 i un altre 10% amb un 3, les mateixes puntuacions que ha rebut l'horari de la fira.

Altres valoracions amb la mÓxima puntuaciˇ que ha recollit l'enquesta fan referŔncia a l'organitzaciˇ i la comunicaciˇ, la varietat i la quantitat d'expositors o les vistes rebudes, entre altres.

Entre els aspectes a millorar de cara a pr˛ximes edicions de l'Animalada, els enquestats destaquen la seva ubicaciˇ dins de la fira o la manca d'un WC per als expositors.

L'Animalada 2024, la 3a Fira Animalista de PremiÓ de Mar, es va celebrar el passat 7 d'abril a la plaša dels Pa´sos Catalans i va comptar amb la participaciˇ d'una quarantena d'entitats.

^