S'enceta la temporada de platges
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 JUNY 2024

Amb l'inici dels treballs de vigilÓncia i salvament per part dels socorristes, i la ubicaciˇ dels diferents serveis, demÓ dissabte, 15 de juny, s'enceta de forma oficial la temporada de platges 2024, que estarÓ activa fins al 15 de setembre.

L'empresa encarregada de les tasques de socorrisme serÓ Marsave, tal com ho venia fent els darrers anys. Enguany, aquest servei compta amb un total de 9 de socorristes en 4 cadires de vigilÓncia, a mÚs del m˛dul de salvament que estarÓ ubicat a la platja de Llevant. En aquest sentit, les platges amb vigilÓncia seran les de Llevant, Bellamar i a la del Pla de l'Os.

El servei de cadira amfÝbia estarÓ ubicat a la platja de Llevant on es trobarÓ tambÚ la zona d'ombreig per les persones amb mobilitat redu´da.

Quant a l'abalisament, la campanya preveu un total de 9 lÝnies de vida que s'aniran instalĚlant en els pr˛xims dies: 3 a la platja de Llevant, 3 a la del Bellamar, 2 a la del Pla de l'Os i 1 mÚs a la platja de la DescÓrrega.

Pel que fa al canal nÓutic, ja es troba instalĚlat a la platja de Llevant.

Reforš a la neteja

Respecte a la neteja de les platges, en aquesta Ŕpoca s'hi afegeixen reforšos els matins i els caps de setmana, incrementant les hores de servei i personal. TambÚ s'estan instalĚlant a les platges punts verds amb fraccions d'orgÓnica, envasos i rebuig.

Finalment, enguany hi haurÓ 3 guinguetes a les platges de la vila: 2 a la platja de Llevant i una altra a la del Bellamar.

Espai de platja per a gossos

D'altra banda, ja fa dies que estÓ operativa la platja per a gossos. Aquest espai es troba a la platja de Llevant, a prop de la sortida del pas soterrat de Camp de Mar i, com l'any passat, es comparteix amb el terme municipal de Vilassar de Mar, sumant 2.400 m▓ entre els dos municipis. L'espai estÓ delimitat amb pilones i corda, i disposa de papereres i cartells informatius sobre la normativa d'˙s.

Material restant de les obres del Ministeri

Pel que fa als monticles de sorra i pedres que han quedat a la platja de les obres que va fer el Ministerio para la Transiciˇn Ecolˇgica y el Reto Demogrßfico, s'han d'emprar en l'arranjament definitiu de l'espigˇ de l'estaciˇ. EstÓ previst que l'empresa contractada pel Ministeri per fer aquestes obres reprengui els treballs el setembre, per la qual cosa, fins aleshores no es preveu la retirada dels monticles.

^