Plans de foment a l'ocupació
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Plans d'Ocupació del Programa Treball i Formació 2024
Pendent de presentar oferta
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Seu electrònica
Tauler d'Anuncis Oficials
03 JULIOL 2024
  • Objectiu:

    L'objectiu d'aquest programa és facilitar a les persones en situació d'atur amb més dificultats d'accedir al mercat de treball que puguin adquirir una experiència laboral en un entorn real de treball i obtinguin també, la qualificació o les capacitats necessàries per a la seva inserció laboral.

    Es preveu contractar 3 administratius/ves, 2 agents cívics, 2 informadors/es de Medi Ambient, 1 conserge, 1 peó de brigada d'obres (contracte de 12 mesos).

    Qui pot accedir: 

    Les persones destinatàries són persones en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació (PANP), persones destinatàries de la Renda Garantida de la Ciutadania (PRGC), dones en situació d'atur i en situació de violència masclista, dones en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació (DONA), persones més grans de 52 anys que estiguin en situació d'atur (MG52).

    Com es pot accedir:

    Per a poder participar en el procés de selecció les persones candidates han de venir obligatòriament derivades del Servei d'Ocupació de Catalunya d'acord amb l'oferta presentada per l'Ajuntament de Premià de Mar, tal i com estableix la base 7.1.1 de l'Annex 1 de l'Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre.

    Més informació: ocupacio@premiademar.cat

    Processos de selecció regulats segons BASES SELECCIÓ PLANS D'OCUPACIÓ

    Finançament:

    Contractes de treball subvencionats pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i efectuats d'acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/4378/2023, de 21 de desembre per la qual s'obre la convocatòria anticipada per a l'any 2024, en relació amb les actuacions del programa Treball i Formació per a la participació de les entitats locals (SOC-TRFO EELL)(ref. BDNS 734887) i regulada per l'Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC - Treball i Formació), modificada per l'Ordre EMT/170/2023, de 27 de juny, modificada per l'Ordre EMT/68/2022, de 20 d'abril, i l'Ordre EMT/2/2023, de 5 de gener.

     Generalitat Catalunya   SOC     Ministeri SePe 

^