Acords del ple ordinari municipal del 17 de juliol de 2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
18 JULIOL 2024

El ple municipal ordinari es va celebrar el dimecres 17 de juliol a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras. La relació de punts que es van passar a aprovació i la seva corresponent votació van ser les següents:Lectura i aprovació de l'acta de la sessió anteriorAprovada amb els vots favorables de tots els grups municipals. Aprovació inicial modificació art. 9.5 Reglament Orgànic Municipal (ROM)Per resolució d'alcaldia núm. 2024/936, de data 23 de maig de 2024, es va iniciar l'expedient per a la modificació de l'article 9 del Reglament Orgànic Municipal (ROM) i es va nomenar una Comissió d'Estudi encarregada de redactar el nou text del precepte esmentat.

En data 3 de juliol de 2024 la Comissió d'Estudi va acordar la modificació de l'article 9 del ROM, en el sentit de donar una nova redacció al seu apartat 5, i va acordar elevar-la a l’òrgan competent per a la seva aprovació.

Aprovada amb els vots favorables de tots els grups municipals d'EP-JUNTS, del PSC-CP, d'ERC-AM, de CP, del PP i de Cs, i l'abstenció del grup municipal de PECP-C.

^