Pere Fernández i l'escola La Salle,  guanyadors dels Premis de la Ràdio 2011
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
11 JULIOL 2011

Dissabte dia 9 la Plaça de l'Ajuntament va tornar a omplir-se per conèixer els guanyadors d'enguany dels Premis Eixample80 i Sant Pau13


L'edició 2011 dels Premis de la Ràdio al premianenc de l'Any i a la Iniciativa de l'Any ja té guanyadors. El resultat de la votació popular es va donar a conèixer un cop més en una gala en el marc del programa de Festa Major, dissabte dia 9 a la Plaça de l'Ajuntament.

En aquesta ocasió els grans triomfadors van ser el policia local dedicat a l'educació viària Pere Fernández (com a Premianenc de l'Any), i el centenari de l'escola La Salle (com a Iniciativa de l'Any), una institució que aquest any també va merèixer el nomenament d'Entitat de l'Any per part del consistori. Els finalistes van ser, en la categoria Eixample80, l'atleta discapacitada Cassandra Pinto i el periodista d'ONA FM Miquel Agut; i en la categoria Sant Pau13, els Tabalers de Premià i els 30 anys de l'Escola Municipal de Música.

En aquesta ocasió la gala va ser presentada per Enric Ventura i David Céspedes, membres de l'emissora. En al·lusió als serveis 2.0 que dispensa actualment Ràdio Premià de Mar, la presentació va servir-se com a fil temàtic del món de les noves tecnologies, i durant l'espectacle es van utilitzar en viu diverses aplicacions de connexió amb l'exterior per escrit i per imatge.

Aquest any els guardons eren obra del fotògraf premianenc Marius Torner i l'Associació Fotogràfica Argent. Per sisena edició consecutiva, la campanya dels Premis de la Ràdio ha estat patrocinada per l'empresa premianenca MTG-Metalogenia.

^