Notes de Premsa
L'equip de govern rebutja la manca de discreció de Crida Premianenca sobre qüestions internes de l'Ajuntament
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 NOVEMBRE 2012

En relació a les declaracions del grup municipal Crida Premianenca (CP-PA) a Ràdio Premià de Mar referents a un procés intern en el qual es troba afectat un treballador de l'Ajuntament, l'equip de govern manifesta el següent:

1.- Fa 7 mesos, l'equip de govern va iniciar un procés intern sobre diversos treballadors, entre ells el mencionat per CP-PA, que a dia d'avui encara es troba obert. En casos així, el procés es tracta amb absoluta confidencialitat per part de l'Ajuntament, tant per no enterbolir el procés en curs com per respecte al treballador afectat i a la seva presumpció d'innocència. I així ho va expressar l'alcalde a la darrera Junta de Portaveus, en la qual també va demanar discreció, no per manca de voluntat de transparència vers la ciutadania (com ha donat a entendre CP-PA en les seves declaracions) sinó pels motius exposats anteriorment.

2.- L'Ajuntament actua, d'acord amb la legislació vigent, per assegurar que els treballadors del consistori fan la seva feina de manera correcta i responsable. Quan sorgeix algun indici sobre alguna suposada anomalia per part d'algun treballador/a, l'obertura d'un procés intern és l'eina que permet esbrinar si alguna cosa no es fa de manera correcta i si cal o no prendre alguna mesura al respecte.

3.- L'equip de govern vol posar de manifest que, de la mateixa manera que actuarà com calgui davant del coneixement de fets irregulars per part de treballadors, mostra el seu més enèrgic rebuig envers la manca de responsabilitat i de discreció per part del portaveu de Crida Premianenca sobre un fet intern que afecta directament a un treballador de l'Ajuntament i amb un procés obert i, per tant, sense resolucions definitives. Al mateix temps, destaca que és decebedor que hi hagi grups municipals que no facin un bon ús de la informació interna i vulguin treure rendiment polític davant situacions que afecten a terceres persones.

^