Notes de Premsa
PremiÓ Festeja, projecte guanyador de la 5a ediciˇ de l'Ajuntament Jove
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
24 MAIG 2013

Per cinquè any consecutiu, els alumnes de 3r. d'ESO de tots els centres escolars de Premià de Mar han escollit el projecte que l'Ajuntament haurà de desenvolupar. El projecte més votat ha estat Premià Festeja,  de l'Institut Premià  de Mar i que consistirà, durant tres dissabtes d'estiu, en un micròfon obert a les tardes, a on els joves podran cantar, ballar, fer monòlegs..etc, i a la nit una festa temàtica amb Dj's. L'elecció del projecte s'ha fet durant el Plenari de l'Ajuntament Jove que aquest matí s'ha celebrat a l'Espai l'Amistat. Durant l'acte, cada centre ha presentat el seu projecte i posteriorment  totes els alumnes han fet les votacions per triar-ne un.

El 2n projecte més votat ha estat Game Room, també de l'Institut, que consistia en  organitzar al Centre Cívic diverses activitats per a joves amb futbolins, billar, ordinadors, ping-pong, jocs i  música. El 3er projecte segons el nombre de votacions ha estat El Xiringueo, de l'Escola La Salle, i se centrava en programar un  seguit de concerts de música amb Dj's al Palmar durant els caps de setmana d'estiu.

L'Ajuntament Jove és una iniciativa de la regidoria de Joventut, amb la col•laboració de l'àrea de Participació pensada perquè els alumnes del penúltim curs d'ESO  puguin conèixer de prop la política local i els valors de la democràcia a través de la participació i desenvolupament d'un projecte que compta amb un pressupost de 6.000€. Els centres escolars treballen aquests projectes durant tot el curs amb la constant supervisió i assessorament per part del professorat i de l'equip tècnic de l'Ajuntament. Al llarg de tot el procés, durant el qual cada centre escull el projecte i en fa el corresponent desenvolupament, es fomenta el debat, el treball en equip i la cohesió entre els alumnes.

El Plenari ha comptat amb l'assistència de l'alcalde, Miquel Buch, i del regidor de Joventut, Eloi Maristany.

Autors del projecte guanyador amb el regidor de Joventut

Parlaments de l'alcalde i el regidor de Joventut

^