Gent Gran
Portada Gent Gran Activitats Gent Gran
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Activitats Gent Gran
Sortides culturals

S'organitzen un mínim de dues sortides a l'any, d'un dia i d'un cap de setmana respectivament. Per a més informació poseu-vos en contacte o bé mitjançant el correu electrònic gentgran@premiademar.cat, mitjançant la bústia ciutadana o bé trucant els dimarts i dijous de 9 a 15 hores al 937417404 i pregunteu pel tècnic referent, en Joan Roselló.

.

Festa de la Gent Gran

Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, el Consell Municipal de la Gent Gran amb la col·laboració de la Regidoria, organitza cada any una festa commemorativa, consistent en un berenar popular amenitzat amb orquestra. Tanmateix aquell dia també es fa el reconeixement a aquelles parelles que han celebrat durant l'any els 50 anys de casats, amb l'entrega d'una placa d'homenatge. Les inscripcions es realitzen a les quatre associacions de gent gran de Premià de Mar (Conex, Consell Sènior, Associació de Persones d'Edat i a Can Manent).

.

Sant Esteve

El Consell Municipal de la Gent Gran amb la col·laboració de la regidoria, organitza per Sant Esteve una dinar de germanor per a totes aquelles persones que aquell dia tant assenyalat es troben soles i per tant volen celebrar-ho amb companyia.

.

Tallers/xerrades

Cada any s'organitzen diverses xerrades, com d'hàbits saludables, l'onada de calor, la marató de TV3, la Llei de la dependència i d'altres que surten com a proposta del Consell Municipal de la Gent Gran.

.

Altres

La regidora de gent gran col·labora amb totes aquelles activitats que impulsen les pròpies entitats de gent gran, com la tradicional arrossada popular, Sant Joan, la castanyada i d'altres, ja sigui amb assessorament tècnic com de facilitar la infraestructura necessària per organitzar l'activitat.

Notícies i activitats
 
 
 
Taller Smartphone per a gent gran
DIJOUS
4
ABRIL
10:00 h
(*fins al 16-5-2024)
Cursos
Aprendre a utilitzar l'smartphone nivell bàsic per a gent gran.
Premià balla
DISSABTE
6
ABRIL
18:00 h
(*fins al 25-5-2024)
Cultura popular - Música - Activitats
Taller de fotografia per a gent gran
DILLUNS
6
MAIG
10:00 h
(*fins al 24-6-2024)
Cultura popular - Museus i exposicions - Activitats
Per aprendre a fer fotografies amb el mòbil
^