Joventut
Portada Joventut Espai d'estudi i internet d'accés públic
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Espai d'estudi i internet d'accés públic
Aules d'estudi

Al Centre Cívic disposem d'espais on poder estudiar individualment i/o en grups. No cal reservar, però el nombre de sales és limitada i si es vol assegurar la disponibilitat és millor reservar.

Podeu reservar l'aula al 93 752 99 90. centrecivic@premiademar.cat (a confirmar) o mitjançant el formulari de contacte Centre Cívic

.

Nits d'estudi

La Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, per iniciativa de la regidoria de Joventut, habilita un espai perquè els estudiants
puguin preparar els exàmens durant els mesos de gener/febrer i maig/juny.

Durant aquests mesos s'amplien els horaris de la biblioteca de dilluns a divendres fins a les 24 h i el cap de setmana fins a la 1 h.

Consulta el període d'obertura

.

Serveis d'internet d'accés públic

Tant al Centre Cívic com a la Biblioteca, posem a la teva disposició alguns espais amb ordinadors per tal que pugueu tenir accés a internet de forma gratuïta, per poder elaborar treballs, buscar ofertes de treball o fer qualsevol consulta on necessiteu accés a internet.

A la biblioteca a més disposeu d'ordinadors (repartits entre l'àrea d'adults i l'àrea infantil) amb diferents programes ofimàtics i de retoc d'imatges, tant des d'un entorn Windows com Linux que es poden utilitzar fent-ne la reserva prèvia. Per reservar un ordinador, cliqueu aquí.

 
 
 
 
^