Emprenedoria

Idea de negoci?

L'Ajuntament de Premià de Mar presta un servei de suport integral a les persones emprenedores, fomentant la creació d'empreses i impulsant així el creixement socioeconòmic del  municipi.

Algunes de les accions en el desenvolupament d'aquest servei d'acompanyament a persones emprenedores són:

   • Informació i orientació per emprendre.
   • Assessorament per a la creació d'empreses.
   • Oferta de píndoles formatives de contingut empresarial.
   • Suport a l'accés a determinades línies de finançament.
   • Acompanyament en la posada en funcionament del projecte.

Informació útil:

reempresa

És un nou model d'emprenedoria i de creixement empresarial, un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d'una empresa d'altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.

La finalitat del servei és la de coordinar els serveis efectius de recolzament al cedent i al reemprenedor en processos de reempresa.

+info


Puntos de atención al emprendedor


Si vols donar-te d'alta com a Empresari Individual, Societat Civil Privada o Societat Limitada, pots fer-ho presencialment o de forma telemàtica a través del punt PAE. 

+info


Premiactiva


En aquest blog podràs trobar articles relacionats amb l'empresa i l'emprenedoria: Consells, novetats, tendències, casos d'èxit i de fracàs, programació d'activitats formatives, sessions de la mà d'experts… Informació molt útil per a la teva nova aventura empresarial.

+info

RESPONSABLES

PolíticDavid Gutiérrez

Tècnic: Llorenç Barraca

Adreça: Joan XXIII, 2 (antiga fàbrica del Gas)
Telèfon: 93 741 74 01 ext. 2000
Correu-e: ocupacio@premiademar.cat
Horari d'atenció: divendres de 9 a 14 h.

Bústia ciutadana

Destaquem:
 
 
Emprenedoria
Del 2 al 22 de novembre estarà obert el període de presentació de sol·licituds i justificació per a la concessió d'ajuts a empreses i persones emprenedores per promoure projectes i activitats que fomentin l'ocupació i l'emprenedoria.Més informació...
 
^