El Museu de l'Estampació presenta a partir de dissabte l'exposició temporal SPICA 2030  
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 OCTUBRE 2020

Dissabte vinent, dia 17 d'octubre, el Museu de l'Estampació obre al públic l'exposició SPICA 2030, la primera de la nova temporada. Aquesta mostra temporal explica quines serien les característiques d'una ciutat costanera mediterrània en un futur pròxim seguint els objectius de desenvolupament sostenible que va aprovar el 2015 l'Assemblea General de Nacions Unides en l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible.

L'exposició, desenvolupada per l'enginyer premianenc Robert Pous, integra un seguit de propostes tecnològiques en la línia d'aquests objectius en els àmbits econòmic, social i mediambiental, tot plegat plasmat en maquetes, expositors i audiovisuals. L'exposició presenta també un taller infantil experimental.

L'exposició SPICA 2030 compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i es podrà visitar fins al 28 de febrer de 2021.

Cal recordar que el Museu de l'Estampació obre les portes els dissabtes i diumenges d'11 a 14 h observant totes les mesures de seguretat per evitar possibles contagis de la COVID-19.

Fins a final d'any, l'entrada al Museu serà gratuïta per a tothom.

Exposició SPICA 2030

^