Formularis
atencio i comunicacio efectiva
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Formació en línia atenció i comunicació efectiva amb el client
Formularis
06 MARç 2021

La present formació s'adreça prioritàriament a persones en situació d'atur i té com a objectiu general aprendre a aplicar tècniques de comunicació en situacions d'atenció o assessorament al client. Conèixer les tècniques de comunicació més utilitzades aplicables en situacions d'atenció al client/consumidor/usuari. Identificar els elements de la queixa o reclamació i aprendre a argumentar les possibles vies de solució. Treballar adequadament l'escolta activa i les tècniques d'assertivitat.

Places limitades, per ordre d'inscripció.

Durada: 60 hores
Dates: del 6 al 23 d'abril 
Horari virtual amb el/la docent: de 9.30 h a 11.30 h
Horari de treball personal: es requereix destinar unes hores flexibles al treball personal del curs.
Lloc: aula virtual, es comunicarà l'accés un dia abans de l'inici del curs.
Requisits: la persona participant ha de disposar de pc, connexió a internet, coneixements bàsics d'informàtica i compte de google gmail.


Continguts:

  • M.1 Informació i atenció al client/consumidor/usuari ( 30 hores)

  • M.2 Gestió de queixes i reclamacions en matèria de consum (20 hores)

  • M.3 Anglès bàsic per a activitats comercials (10 hores


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
*
*Estat:


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar
Finalitats: Gestionar la seva sol·licitud. I en cas que consenteixi, tractarem la seva imatge per fer-ne difusió per part de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Exercici de drets: Vostè pot oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: Carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a la atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es recullin o captin imatges d'aquest curs i, i concenteixo el dret de fer servir i mostrar públicament (inclòs per internet i xarxes socials) les imatges del curs formatiu, per ús divulgatiu de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^