Nous cartells per a l'educació ambiental
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
30 MARÇ 2016

Els arbres de la Gran Via entre la Ctra. de Vilassar de Dalt i la plaça Doctor Ferran compten des de fa uns dies amb uns nous escocells formats per petits jardins naturals que van acompanyats d’uns cartells amb informació ambiental. La iniciativa forma part del projecte iniciat des de la regidoria de medi ambient amb  la voluntat d’afavorir l’equilibri natural a través de diversos espais verds i, alhora, incidir en l’educació ambiental de la ciutadania amb diversos cartells explicatius.

Paral·lelament, l’Ajuntament continua treballant en l’esporga d’arbres ecològica basada en l’aplicació de tècniques de mínima intromissió segons les tipologies d’espècies, mida dels exemplars arboris, elements urbans o edificacions properes. Com a part d’aquests treballs i per mantenir l’equilibri forestal, s’està fent una substitució o tala d’alguns arbres que presentaven risc de seguretat a causa de la seva ubicació o de problemes de salut que podien derivar en trencaments de branques o caigudes.

Cal recordar que a primers de març van començar els treballs per a la creació del primer corredor biològic de la vila, un  projecte pioner a la comarca que constarà d’un circuit format per zones verdes naturalitzades i petits ecosistemes que enllaçarà diverses places i carrers.

nous escocells

cartell escocells

^