PremiÓ de Mar se suma a la Setmana de l'Energia Sostenible
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 MAIG 2016

La propera setmana, activitats familiars per fomentar la sensibilització

Del 13 al 17 de juny se celebra la Setmana de l'Energia 2016, coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. Premià de Mar és un dels municipis que s'hi ha adherit i en aquest sentit ha organitzat les següents activitats, pensades per ajudar a difondre la campanya de sensibilització que es fa arreu del territori:

Dies 25, 26 i 27 de maig:
Exposició Tu tens la paraula, a la Biblioteca Martí Rosselló. Una mostra de diferents elements quotidians (cuina, bany, transport, oficina) amb informació sobre els punts a on es pot ocasionar un malbaratament d'energia i com obtenir hàbits energètics saludables i eficients.

Dijous, 26 de maig, de 17 a 20 h:
Joc Hola Watty, a la Biblioteca Martí Rosselló. Un joc adreçats a nens i nenes de 6 a 12 anys per conscienciar-los sobre els bons hàbits energètics en l’àmbit domèstic.

Dimecres, 8 de juny, de 18 a 20 h:
Inflable saltem amb energia,  a la plaça de la Sardana. Joc didàctic en el qual els nens i nenes van saltant i  han d'arreglar els errors energètics que hi ha dins l'inflable que simula una casa.

Les activitats compten amb el suport de l’ICAEN i la Diputació de Barcelona.

^