Nova campanya per evitar que es deixin trastos al costat dels contenidors
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
22 FEBRER 2018

Aquesta setmana ha començat una nova campanya informativa per evitar que es deixin mobles, electrodomèstics o trastos al costat dels contenidors. La iniciativa consisteix en la col·locació d’uns cartells al costat dels contenidors on s’explica de manera visual la prohibició i s’informa que existeix un servei de recollida gratuïta a domicili, prèvia trucada al 937 510 096. Alhora, aquests suports també informen del fet que deixar trastos al costat dels contenidors és sancionable amb una multa de fins a 1.500€.

Els cartells s’aniran col·locant de manera periòdica i rotativa al costat de les bateries de contenidors (sobretot a aquells punts que es consideren és conflictius) i es complementen amb agents cívics que informen als vianants i reparteixen flyers informatius.

Cal recordar que Premià de Mar disposa de la deixalleria mancomunada La Suïssa, ubicada al Polígon Industrial La Suïssa de Premià de Dalt, i que fer-ne ús comporta una bonificació en la quota de la taxa de la brossa. Alhora, els dissabtes hi ha la deixalleria mòbil que cada mes canvia d’ubicació i utilitzar-la també comporta una bonificació. Podeu consultar les ubicacions de la deixalleria mòbil a www.premiademar.cat

Campanya contenidors

Cartell campanya contenidors

^