L'OMIC amplia el seu servei
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
26 MARç 2018

L'Ajuntament ha donat un impuls a L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) ampliant-ne l'horari i incorporant el despatx d'advocats Le&Co que dóna suport al servei.

L'OMIC és un servei gratuït d'informació, ajuda, mediació i orientació pensat perquè la ciutadania pugui exercir els seus drets bàsics en matèria de consum. Els serveis que s'ofereixen són: atenció ciutadana (prèvia visita concertada); tramitar les consultes, queixes, reclamacions i denúncies presentades i, si s'escau, remetre-les als organismes competents; gestionar les reclamacions per intentar trobar solucions als conflictes plantejats; promoure accions d'inspecció de consum del comerç minorista per tal de verificar el compliment de la normativa, i en general qualsevol altra funció relacionada amb la defensa dels drets de les persones consumidores i usuàries.

El nou horari de l'OMIC per atendre la ciutadania és els dimarts i dijous a la tarda (de 15 h. a 19 h.) i els divendres al matí (de 9.30 a 13.30 h). Cal demanar cita prèvia trucant al 93.741.74.00 o al mateix Ajuntament.

Reunió de treball amb l'equip de l'OMIC

^