Recollida de mobles vells
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Documents
 

La recollida a domicili de mobles vells o voluminosos es fa els divendres, prèvia trucada al telèfon 606 99 56 70 (en horari de 8.30 a 13 h), tot seguint les pautes següents:

  1. Els mobles o voluminosos es trauran el mateix dia de la recollida però no es dipositaran al carrer, sinó que es deixaran en el vestíbul de l'escala de veïns, patí o jardí d'entrada a l'habitatge. En casos especials es seguiran les instruccions que es marquin des de l'empresa concessionària o be des de l'ajuntament.
  2. Els mobles que recollirà l'empresa concessionària (Acciona) en domicili seran els que no es puguin dur a la deixalleria mancomunada La Suïssa pels propis mitjans de la persona que ho sol·liciti, quedant el servei restringit a mobles amb un volum màxim d'1 m3 o aproximadament 70/80 Kg de pes. No obstant es tractaran com a casos excepcionals a les persones grans o de mobilitat reduïda.


Al mateix temps recordar-vos que els comerços de venda de mobles, aparells elèctrics i electrònics, matalassos, etc. estan obligats a endur-se'n els vells a petició del comprador.

^