Recollida de mobles vells
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Documents
 

La recollida a domicili de mobles vells o voluminosos es fa els divendres, prŔvia trucada al telŔfon 937510096 (en horari de 8.30 a 13 h), tot seguint les pautes segŘents:

  1. Els mobles o voluminosos es trauran el mateix dia de la recollida per˛ no es dipositaran al carrer, sinˇ que es deixaran en el vestÝbul de l'escala de ve´ns, patÝ o jardÝ d'entrada a l'habitatge. En casos especials es seguiran les instruccions que es marquin des de l'empresa concessionÓria o be des de l'ajuntament.
  2. Els mobles que recollirÓ l'empresa concessionÓria (Cespa) en domicili seran els que no es puguin dur a la deixalleria mancomunada La Su´ssa pels propis mitjans de la persona que ho solĚliciti, quedant el servei restringit a mobles amb un volum mÓxim d'1 m3 o aproximadament 70/80 Kg de pes. No obstant es tractaran com a casos excepcionals a les persones grans o de mobilitat redu´da.


Al mateix temps recordar-vos que els comeršos de venda de mobles, aparells elŔctrics i electr˛nics, matalassos, etc. estan obligats a endur-se'n els vells a peticiˇ del comprador.

^