Joana Badia és l'autora del cartell de Sant Jordi 2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 ABRIL 2019

El cartell de la diada de Sant Jordi 2019 és obra de l'artista premianenca Joana Badia. El cartell presenta, amb un estil senzill i entenedor, els elements fonamentals de la diada de Sant Jordi com són el número 23, que marca el dia, el drac, la rosa i el llibre.

La Joana Badia va néixer a Premià de Mar, on resideix i treballa. La seva afició per la pintura li ve de sempre, però va agafar embranzida fa 10 anys arran d'una exposició de Miquel Fernández, que ha esdevingut un dels seus mestres, a la sala Premiart. Des d'aleshores ha exposat a locals privats de la vila i ha participat en diverses exposicions col·lectives. En les seves pintures utilitza diferents tècniques, però sobretot acostuma a pintar sobre paper gruixut, cartró o fusta utilitzant espàtules.

Cal recordar que aquest és el tercer any en què es manté el criteri de la regidoria i el Consell Municipal de Cultura que sigui un artista premianenc l'autor del cartell de Sant Jordi. L'objectiu és donar visibilitat als artistes locals facilitant-los participar en campanyes de gran difusió al municipi, com ho és aquesta. Abans de Joana Badia han fet el cartell de Sant Jordi Santi Domínguez, l'any passat, i Pol Peiró el 2017.

Cartell de Sant Jordi 2019

^