Aclariment sobre el tractament aplicat als escocells
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
22 MAIG 2019

Amb motiu de diversos comentaris que han sorgit sobre el tractament que es va aplicar la nit de dilluns als escocells de la Riera de Premià i de davant l'església de Sant Cristòfol, l'Ajuntament vol aclarir el següent:

  • El producte que s'ha aplicat des del departament de Medi Ambient és un tractament bioestimulador amb un adob foliar que se sol aplicar durant la primavera per potenciar el creixement de la gespa que ha quedat groguejada durant l'hivern. En aquest adob se li ha afegit un indicador de color que, a banda de facilitar-ne l'aplicació, recupera el color de forma immediata.
  • Aquest producte se sol utilitzar a camps de futbol i a d'altres extensions de gespa per reverdir fins a la seva recuperació definitiva punts que s'han vist afectats per diverses casuístiques.
  • A Premià de Mar s'apliquen periòdicament diversos tractaments fitosanitaris o de fertilització. Tots ells es planifiquen de nit per evitar molèsties als vianants mentre es fa l'aplicació.
  • El tractament ha estat aplicat per una empresa especialitzada en l'àmbit de jardineria.
  • Aquests escocells tenen gespa natural, amb la qual es va substituir el cautxú que, amb el pas temps, s'impermeabilitza i impedeix l'entrada de l'aigua a les arrels.
^