La nit del dilluns a dimarts es farÓ un tractament fitosanitari als plataners
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
24 JULIOL 2019

Els productes que s'aplicaran no presenten cap risc per˛ es recomana tancar finestres i balcons i no deixar-hi roba estesa ni animals de companyia per evitar molŔsties

La nit de dilluns 29 a dimarts 30 s'aplicarÓ a tots els arbres plataners un tractament fitosanitari per controlar l'O´di i el Tigre de plataner. L'O´di Ús una malaltia provocada per un fong que ataca les fulles dels plÓtans i provoca l'apariciˇ d'una cendra blanquinosa. El Tigre de planter (Corythuca Ciliata Say) Ús un insecte xuclador que provoca la decoloraciˇ de les fulles i, segons la seva intensitat, la defoliaciˇ prematura.

Per al tractament s'utilitzarÓ un producte fortificant amb propietats f˙ngiques i un insecticida natural d'origen vegetal. Sˇn productes autoritzats que no presenten cap risc per a la salut de les persones i ni dels animals de companyia. Tot i aix˛, per evitar molŔsties de sorolls, o esquitxos, es recomana tancar les finestres, retirar la roba estesa i treure els animals de companyia de les terrasses i dels balcons mentre s'efectua l'aplicaciˇ.

El tractament es farÓ a partir de les 22 h de dilluns 29 fins a les 6 h del dimarts 30 i anirÓ a cÓrrec de l'empresa especialitzada Alemany.

^