El Museu de l'Estampació commemora les Jornades Europees de Patrimoni amb una doble activitat
Les activitats seran gratuïtes i consistiran en una jornada de portes obertes i dues visites comentades
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
09 OCTUBRE 2019

Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni que se celebren els pròxims dies 11, 12 i 13 d'octubre, el Museu de l'Estampació de Premià de Mar ha preparat una doble activitat per diumenge vinent, dia 13.

Així, entre les 11 i les 14 h, el Museu celebra jornada de portes obertes per tal que els visitants coneguin la seva exposició permanent, amb els elements d'estampació tèxtil que recull i que van ser el pal de paller de la indústria de Premià de Mar fins als primers anys 80 del segle passat.

D'altra banda, el Museu de l'Estampació ha organitzat pel mateix diumenge dues vistes comentades a les seves instal·lacions sota el títol d'El talent a Premià de Mar, com fabricàvem els estampats. Durant aquestes activitats, els visitants tindran ocasió de conèixer com s'elaboraven els estampats amb la tècnica de la lionesa, en la qual la indústria de Premià de Mar va ser capdavantera a partir de la dècada de 1930. Les visites comentades es faran a les 12 i a les 13 h.

Les Jornades Europees de Patrimoni les impulsa l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya a iniciativa del Consell d'Europa i la Comissió Europea. Es venen celebrant ininterrompudament a Catalunya des del 1991.

Les activitats de diumenge són gratuïtes. Per a més informació i reserves de visites podeu trucar al telèfon 93 752 91 97 o escriure a l'adreça electrònica museu@premiademar.cat.

El Museu de l'Estampació es troba a les Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas, al carrer de Joan XXIII, 2-8.

Museu. Jornades Europees de Patrimoni

^