L'obra de Rosa Agenjo, protagonista de la nova exposició del Museu de l'Estampació
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
29 GENER 2020

Des de diumenge vinent, dia 2 de febrer, i fins al 12 d'abril, el Museu de l'Estampació de Premià de Mar acull l'exposició Primília, amb obres de la pintora Rosa Agenjo.

En l'exposició, l'artista s'inspira en el passat romà de Premià de Mar. Les pintures reprodueixen escenes de la vida quotidiana d'una dona jove a diversos paisatges, ressaltant la llum i els colors mediterranis.

Rosa Agenjo va néixer a Barcelona, però ha estat sempre vinculada al Maresme. És doctora per la Universitat de Barcelona, on treballa com a professora titular del departament de pintura a la Facultat de Belles Arts. Ha estat convidada com a artista i professora resident a la Universitat Skidmore College de Saratoga Springs, a l'estat de Nova York.

L'exposició Primília s'inaugurarà el pròxim diumenge, a les 12 h. Durant l'acte es farà la presentació del quadre que dona nom a la mostra.

Activitats gratuïtes

Coincidint amb la mostra, es duran a terme un seguit d'activitats gratuïtes al mateix Museu. Així, el 16 de febrer, de 12 a 14 h, l'autora conversarà sobre la seva obra amb els visitants. El diumenge 8 de març, d'11 a 14 h, i en el marc del Dia Internacional de la Dona, l'artista oferirà un taller de dibuix i pintura per a adults. El 15 de març, a les 12 h, Rosa Agenjo realitzarà una visita guiada a l'exposició Primília, mentre que el 29 del mateix mes, d'11 a 14 h, farà un altre taller de pintura i dibuix, en aquesta ocasió adreçat a nens i nenes.

El Museu de l'Estampació es troba a les Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas, al carrer de Joan XXIII, 2-8, i obre dissabtes i diumenges, d'11 a 14 h. Per a més informació i reserves de visites podeu trucar al telèfon 93 752 91 97 o escriure a l'adreça electrònica museu@premiademar.cat.

Cartell de l'exposició Primília de Rosa Agenjo

^