Formularis
Sol·licitud de personal
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari de sol·licitud de personal
Formularis
 

La vostra empresa necessita personal? L'Ajuntament us pot ajudar.

Ompliu el formulari que trobareu a continuació per a començar la recerca de persones candidates que més s'ajustin a les vostres necessitats.

En tot moment es garantirà la confidencialitat de l'empresa i només quan en ho digueu us farem arribar les dades de contacte de les persones candidates per a què pugueu fer la selecció definitiva.

L'empresa contractant es compromet a facilitar les dades de la persona contractada un cop finalitzat el procés de selecció.

Plegar/desplegarDades de l'empresa
*
*
*
*
*
*
*
*
Plegar/desplegarDades de l'oferta:
Plegar/desplegarCompromís:


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals
Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la publicació de processos de selecció de personal de les empreses que ho sol·licitin amb l'objectiu de fomentar l'ocupació entre els veïns de Premià de Mar.

Exercici de drets: Vostè pot oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: Carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a la atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: dpd@premiademar.cat

*Pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

^