Actuació contra l'eruga processionària
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
13 FEBRER 2020

Avui s'han començat a instal·lar trampes ecològiques per capturar erugues processionàries als pins que hi ha als parcs públics de la vila.

Tot i que els tractaments als pins afectats es fa el mes de setembre, és en aquesta època de l'any quan les erugues baixen a terra per enterrar-se i esdevenen perilloses. L'acció permetrà també que la pròxima temporada hi hagi menys presència de processionària a la vila.

Cal recordar que l'eruga processionària, a banda dels danys que produeix en els pins afectats, representa un perill pels pèls urticants que desprenen al seu pas, podent provocar lesions a qualsevol que hi tingui contacte, especialment a la pell, als ulls i a les mucoses, i afectant especialment a persones al·lèrgiques i a animals domèstics.

L'acció d'aquests dies, l'està duent a terme l'empresa concessionària del servei de gestió de l'arbrat, Silva Jardineria SL, amb la col·laboració de la brigada municipal de jardineria.

En cas de veure erugues processionàries, podeu contactar amb l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament trucant al telèfon 93 741 74 02 o escrivint a l’adreça electrònica mediambient@premiademar.cat

^