INFORMACIÓ ACTUALITZADA 04/4/20: Les sol·licituds es podran fer a partir de dilluns 6 d'abril
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 MARç 2020

A partir de dilluns 6 d'abril es podrà sol·licitar l'ajut que ofereix el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a les persones treballadores autònomes que s'hagin vist afectades econòmicament per la pandèmia de la COVID-19. L'ajut es donarà en forma de prestació econòmica de fins a 2.000 euros, que es rebrà en un únic pagament.

Aquest ajut el poden sol·licitar les persones treballadores autònomes –persona física-, que acreditin una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació a conseqüència dels efectes del coronavirus en la seva activitat econòmica, i sempre que figurin d'alta en activitats de les quals les autoritats sanitàries han decretat el tancament i no disposin d'altres fonts alternatives d'ingressos. També han d'estar donades d'alta al règim especial de treballadors autònoms de la Seguretat Social (RETA), i amb domicili fiscal a Catalunya.

RESOLUCIÓ TSF/806/2020, de 2 d'abril, per la qual s'aprova la convocatòria d'ajuts per a les persones treballadores autònomes, persona física, per a la compensació de pèrdues econòmiques com a conseqüència de la COVID-19 (ref. BDNS 501916)

L'ajut es pot sol·licitar mitjançant el següent enllaç.

Servei OAC36º d'assistència per a tramitació electrònica: Suport pensat per a ajudar a resoldre dubtes o dificultats a l'hora de fer un tràmit en línia (sol·licitud d'ajuts o subvencions, certificats d'empadronament, llicències d'obres o d'activitats, la instal·lació d'un certificat digital -idCAT o idCAT Mòbil-...Etc).  

Com obtenir l'idCATmòbil per poder realitzar gestions telemàtiques

Subvencions autònoms

^