Informació de l'OMIC sobre el descompte del 15% que ofereix Endesa
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
28 ABRIL 2020

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), informa que ha analitzat les condicions generals de l'oferta que la companyia Endesa publicita dirigida als seus clients i planteja les següents observacions:

L'apunt més important és que la promoció la fa Endesa Energia SA, que és la companyia que ofereix el preu de mercat lliure, mentre que la majoria de famílies són clients d'Endesa XXI, que aplica el preu del mercat regulat (PVPC). El preu en el mercat lliure actualment és més car. Per tant, acceptant aquest descompte del 15% el client estarà passant al mercat lliure i el descompte no servirà per res. A més, ja haurà canviat del mercat regulat al voluntari per la resta de l'any, i estarà pagant un preu variable i segurament més alt, a més de no poder gaudir del bo social, entre altres beneficis.

La promoció està dirigida a persones físiques majors de 18 anys que tinguin en vigor un contracte de llum amb Endesa la potència contractada de la qual sigui de 10 kW. No es demana cap requisit econòmic, però si estar al corrent de pagament i haver-se donat d'alta en aquest web. L'incentiu consisteix en el descompte comercial del 15% de l'energia de llum consumida durant el mes d'abril i del mes de maig de 2020. Per tant no inclou el concepte potencia (normalment la meitat de la factura és la part de potència).

El descompte s'aplicarà en la primera factura generada, segons cicle de facturació, a partir de l'1 de juny de 2020.

Cal recordar que des de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor es poden tramitar, de forma gratuïta, consultes, queixes o reclamacions i, en determinats casos, poden ser remeses als organismes competents, per tal que puguin seguir el seu curs. Des d'aquest servei també es poden promoure altres tipus d'accions en relació amb la defensa dels drets del consumidor. Hi podeu contactar a través de l'adreça omic@premiademar.cat

^