Dues propostes de l'Ajuntament incloses al Banc de bones prÓctiques dels Governs locals de Catalunya
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
29 SETEMBRE 2020

Dues propostes presentades per l'Ajuntament han estat recollides a l'ediciˇ 2020 del Banc de bones prÓctiques dels Governs locals de Catalunya que impulsa la Federaciˇ de Municipis de Catalunya amb la Fundaciˇ Carles Pi i Sunyer d'Estudis Auton˛mics i Locals.

Es tracta dels projectes Viu llibre. Foment de la lectura infantil i juvenil i Arrela't. Creaciˇ d'Unitats didÓctiques pel coneixement del patrimoni hist˛ric en alumnes de primÓria. Ambdˇs projectes han estat considerats com a PrÓctiques significatives en l'Ómbit Cultura pels responsables del Banc, que afegeixen que representen una aportaciˇ innovadora i de qualitat i que poden servir de referŔncia per a altres ajuntaments o entitats locals.

Cal recordar que el projecte Arrela't es va encetar per difondre entre els alumnes de les escoles de la vila el patrimoni hist˛ric i cultural premianenc. Per la seva part, el projecte Viu llibre de foment de la lectura facilita a les escoles una selecciˇ de llibres i unes capses per guardar-los com a eines de treball pels alumnes dels cicles inicial, mitjÓ i superior de primÓria.

L'objectiu del Banc de Bones PrÓctiques dels Governs Locals de Catalunya Ús recollir propostes innovadores dels municipis que puguin ser aprofitades per altres ajuntaments per millorar en les seves tasques davant de la ciutadania.        

Els projectes escollits dels diversos consistoris poden consultar-se al web del Banc de bones prÓctiques dels Governs locals de Catalunya.

^