Tala d'arbrat malmŔs de la carretera de PremiÓ de Dalt
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
24 MARă 2021

Avui ha comenšat la tala dels 29 plÓtans de la vorera de la banda de Matarˇ de la carretera de PremiÓ de Dalt. Aquest operatiu es duu a terme atŔs que les obres de reforma que s'estan duent a terme a la carretera han posat de manifest que aquests arbres es troben en un estat estructural molt deficient, la qual cosa podria significar un risc per a les persones.

Els treballs han permŔs detectar que aquests exemplars presenten estat de podriment a les bases, o que aquestes estan buides, i arrels de poca envergadura com a conseqŘŔncia que, per la vorera on es troben, transcorre un antic clavegueram i serveis com canonades de gas que han impedit el seu creixement en condicions ˛ptimes. Aquesta situaciˇ podria portar a la caiguda de l'arbre amb el consegŘent perill.

Aquesta situaciˇ es va posar de manifest a partir d'un informe de la Diputaciˇ de Barcelona, propietÓria de la carretera de PremiÓ de Dalt. A partir d'aquest informe, des de l'Ajuntament es van fer les comprovacions oportunes, es va fer una visita explicativa in situ amb representants de tots els grups municipals i es va informar els ve´ns.

L'arbrat que es retiri serÓ substitu´t per exemplars d'altres espŔcies de menor port per evitar al mÓxim les problemÓtiques associades al seu creixement.

PlÓtans malmesos a la carretera de PremiÓ de Dalt 01

PlÓtans malmesos a la carretera de PremiÓ de Dalt 02

^