Formularis
Marqueting
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Curs de màrqueting digital i xarxes socials
Formularis
06 ABRIL 2021

La present formació s'adreça prioritàriament a persones en situació d'atur.

Vols conèixer els secrets de la comunicació online? T'agradaria treballar donant suport en un departament de màrqueting gestionant les principals xarxes socials i eines digitals del mercat? 

T'oferim la possibilitat de conèixer com funciona el mercat digital, com creixen els negocis gràcies a l'estratègia digital en xarxes, com s'enforteix la imatge de marca i com es crea un pla de màrqueting per aconseguir usuaris/es i clients.

Places limitades, per ordre d'inscripció.

Durada: 80 hores
Dates: del 4 al 28 de maig 
Horari: de 9 h a 14 h
Lloc: Aula virtual (Es comunicarà l'accés un dia abans de l'inici del curs).
Requisits: la persona participant ha de disposar de pc, connexió a internet, navegador Google Chrome o Mozilla Firefox.


Continguts:

  • Introducció al màrqueting

  • Planificació estratègica

  • Estratègies de màrqueting (estratègia SEO, estratègia de Social Media màrqueting, estratègia d'email màrqueting, estratègia de publicitat digital, analítica web, Google Tag Manager, google Data Studio)


Objectius específics:

  • Desenvolupar una visió general del que és el màrqueting, de com utilitzar-lo en la pràctica i conèixer quines són les claus que fan que el màrqueting funcioni i sigui rendible.

  • Participar en l'obtenció, el procés i l'organització de la informació en el procés de creació d'un pla de màrqueting digital.

  • Col·laborar en l'elaboració de la informació de base per a l'establiment de les polítiques de màrqueting i el control de l'acció publicitària.


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
*Estat:


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment,  tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Podeu oposar-vos al tractament, limitar, accedir, rectificar o suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita. Cal adreçar aquesta sol·licitud al domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a l'atenció del Delegat/da de Protecció de Dades, o bé podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es puguin publicar imatges d'aquest curs als canals de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^